ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝ ... Ε΄ ΤΑΞΗ

     Τις παραμονές των Χριστουγεννιάτικων διακοπών, οι μαθητές της Ε΄τάξης είχαμε τη χαρά να επισκεφτούν την τάξη μας τρεις από τις μαμάδες μας. Πρώτα ήρθε η κυρία Εμμανουέλα για να φτιάξουμε μαζί γλυκά. Εμείς, αφού χωριστήκαμε σε δύο ομάδες, έπρεπε να λύσουμε ορισμένους γρίφους προκειμένου να ανακαλύψουμε τα υλικά και τα γλυκά που θα φτιάχναμε. Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση της κυρίας Εμμανουέλας, φτιάξαμε pan- cakes  και μπισκότα βουτύρου, τα οποία διακοσμήσαμε με ζαχαρόπαστα.
    Την επόμενη μέρα μάς επισκέφτηκε η κυρία Ελένη. Πρώτα μάς κέρασε μια υπέροχη μηλόπιτα. Στη συνέχεια, με τη βοήθειά της μετατρέψαμε παλιά ποτήρια σε υπέροχα κηροπήγια!!! Φτιάξαμε και δύο σουπλά για την τάξη μας, ώστε να ακουμπάμε τα ζεστά σκεύη , όταν μαγειρεύουμε, χωρίς να φοβόμαστε ότι θα κάψουμε κάτι.
   Τις δύο τελευταίες ώρες της χρονιάς τις περάσαμε με την κυρία Πατρίτσια. Ήρθε στην τάξη μας και μάς έδειξε δύο ολλανδικά παιχνίδια, με τα οποία διασκεδάσαμε πάρα πολύ! Τόσο πολύ, ώστε δε θέλαμε να βγούμε διάλειμμα!!!
    Οι μαθητές της Ε΄τάξης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τις τρεις μανούλες για τον χρόνο μου μας διέθεσαν και για όσα μάς έμαθαν. Θα ήταν σημαντική παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι τα υλικά για τα γλυκά, τις κατασκευές και τα παιχνίδια τα είχαν προετοιμάσει και μας τα διέθεσαν, με δικά τους έξοδα!  Σας ευχαριστούμε πολύ όλες και σας ευχόμαστε καλή χρονιά!